Замість тіста — баклажани: як приготувати незвичайну лазанью

Замість тіста - баклажани: як приготувати незвичайну лазанью

Як оригінально приготувати баклажани за простим рецептом

Існує сотні рецептів лазаньї — прекрасної страви, яка підкорила серця і шлунки мільйонів людей. За цим рецептом сайт torchyn.ua пропонує приготувати незвичайну лазанью, адже замість тіста тут використовуються баклажани.

Читайте також: Готуємо рулетики з баклажанів — грузинський рецепт

Баклажани у цій мінілазаньї поєднуються з особливим томатним соусом і сиром. Незвичайний і спосіб подачі — як в ресторані.

Що потрібно

Помідори — 200 г

Червона цибуля – ½ шт.

Сир бринза – 150 г

Баклажани — 150 г

Універсальна приправа «10 Овочів» — 1 ч. л

Як готувати

Дрібно наріжте цибулю та обсмажуйте її до золотистого відтінку. Протушкуйте томати до повного розм’якшення. Додайте до соусу 1 чайну ложку приправи «10 овочів» (або за своїм смаком — Ред.).

Наріжте баклажан і бринзу тонкими скибочками.

Зробіть пірамідку: кружечок баклажана — 1-2 столові ложки томатного соусу – сир. Таким чином зробіть 3-4 шари.

Змастіть форму для запікання олією.

Читайте також: Після цієї страви діти полюблять гарбуз — готуємо тертюхи

Складайте пірамідки прямо до форми. Якщо боїтеся, що пірамідка розвалиться — застроміть зубочистку у середину.

Печемо 15-17 хвилин в духовці при температурі 180° С. Смачного!

Нагадаємо, що суперфуд жовтня та й всієї зими — квашена капуста. Ми писали як приготувати смачну та корисну квашену капусту — простий перевірений рецепт.

Джерело

Новости Запорожья