Закуска для великої компанії – як приготувати начо з яловичиною та хумусом

Закуска для великої компанії – як приготувати начо з яловичиною та хумусом

Як приготувати закуску на велику компанію

Якщо ви плануєте провести вечір у компанії друзів та думаєте, що б такого цікавого приготувати, аби на всіх вистачило, це саме той рецепт від Євгена Клопотенка. Це начо з соковитим яловичим фаршем, овочевим табуле та хумусом. Всього 30 хвилин — й смачна та поживна закуска готова.

Читайте також: Просто та ситно — готуємо знаменитий чернівецький фастфуд

Поради з приготування страви

Якщо ви любите гострі закуски, обирайте начо з відповідними смаками. Втім, радимо брати нейтральні чипси, а смак страви збалансовувати за допомогою інших додатків, як-от мʼясо та овочі у цьому рецепті. Окремо можна також зробити смачну заправку на основі білого густого йогурту, зелені та часнику. Туди ж можна додати трохи лимонного соку. Або ж додати трохи йогурту до яловичого фаршу, що зробить його більш вершковим.

Інгредієнти:

  • 400 г яловичого фаршу
  • 2 ст. л. олії
  • 1 ст. л. волоських горіхів
  • сіль до смаку
  • 1 середній томат
  • 50 г оливок без кісточок
  • 0,5 шт. червоної цибулі
  • 5 гілочок петрушки
  • 200 г начо
  • 70-100 г хумусу

Спосіб приготування:

Обсмажте на пательні 400 г яловичого фаршу, додавши 2 ст. л. олії. Подрібніть 1 ст. л. волоських горіхів, додайте їх до мʼяса, посоліть до смаку. Поріжте дрібним кубиком 1 середній томат, 50 г оливок без кісточок, 0,5 шт. червоної цибулі. Подрібніть 5 гілочок петрушки. Змішайте усі інгредієнти.

Викладіть у тарілку для подачі шар фаршу, далі частину начо (всього піде 200 г), далі табуле з овочів.

Повторіть всі шари, поки не закінчиться фарш, табуле та начо. На останній шар викладіть 70-100 г хумусу. Нехай смакує!

Раніше ми писали, як приготувати вергуни на кефирі за простим рецептом Євгена Клопотенка.

Джерело

Новости Запорожья