Банановий хліб готується без додавання яєць та використання міксера
Сьогодні розповідаємо як приготувати вдома банановий хліб. Цей незвичний рецепт точно сподобається любителям солодкої випічки, а для приготування навіть не знадобляться яйця.
Читайте також: Готуємо рулетики з баклажанів — грузинський рецепт
У складі бананового хліба лише 3 інгредієнти:
- самі банани — 250-300 г
- згущене молоко — 380 г
- борошно, що самостійно піднімається — 200 г
Таке борошно можна зробити самостійно, змішавши 190 г пшеничного і 2,5 чайної ложки розпушувача.
Крок 1․ Розігрійте духовку до 180 °C. Прямокутну форму для випікання повністю застелите пергаментом.
Крок 2․Зробіть із бананів пюре. Ще один розріжте вздовж навпіл, аби він слугував прикрасою.
Крок 3․ Додайте в бананове пюре борошно і згущене молоко, та ретельно перемішайте.
Крок 4. Перелийте тісто у форму та розрівняйте. Зверху викладіть половинки банана. Випікайте близько 1 години до рум’яності.
Раніше ми розповідали як приготувати запіканку з кабачків та м’яса.