Цікавий рецепт солоних сирників із зеленню
Сирники бувають різними. Солоні сирники із зеленню від шеф-кухаря Володимира Ярославського вийдуть надзвичайно соковиті, із хрумкою скоринкою. Для рецепту потрібна петрушка та шпинат.
Читайте також: Сирна запіканка в яблуці – як приготувати десерт
Також шпинат можна замінити кропом, а от сир обов’язково відтисніть через марлю від зайвої вологи. Через неї сирники не триматимуть форму. Сирники дієтичні, тому для них потрібні вівсяні пластівці, які треба змолоти в борошно. Готові солоні сирники смакують із солоною рибою та сметаною.
Інгредієнти:
Сир домашній 300 г
Яйця 1 шт
Шпинат 100 г
Петрушка 100 г
Пластівці 50 г
Сіль за смаком
Спосіб приготування:
Петрушку і шпинат добре вимити, видалити тверді частини, залити окропом та одразу перекинути на сито. Дати охолонути, відтиснути від вологи.
Подрібніть зелень – зелень треба добре подрібнити разом з яйцем у блендері.
Потім треба змішати всі інгредієнти — домашній сир, сіль, зелень з яйцем, вівсяне борошно. Сформувати сирники.
На невеликому вогні треба підсмажити з кожного боку до рум’яної скоринки. Накрити кришкою і ще раз підсмажити з кожного боку.
Раніше ми писали, як приготувати запіканку з капустою та кабачками.