Картопля вийде хрустка та дуже смачна
Сьогодні розповідаємо як приготувати картоплю в духовці. Активне приготування триватиме не більш ніж 10 хвилин, в інший час — картопля запікатиметься.
Читайте також: Сочевиця, курка та овочі — як приготувати вдома смачний суп
Для приготування нам знадобляться:
- Оливкова олія 3 ст. ложки
- Сіль 1 ч. ложка
- Копчена паприка 1 ст. ложка
- Мелений кмин ½ ч. ложки
- Сушений мелений часник ½ ч. ложки
- Молода картопля 1 кг
- Сушений чебрець або розмарин на смак
Олію змішайте з сіллю, паприкою, кмином і часником. Додайте трохи сушеного чебрецю або розмарину, за бажанням. Полийте картоплю ароматною олією і перемішайте, щоб картопля покрилася рівномірно. Викладіть картоплю у форму одним шаром. Відправте в розігріту до 200° C духовку приблизно на 30-35 хвилин. Час може коливатись залежно від того наскільки велику картоплю ви обрали.
Раніше ми також розповідали рецепт запеченої рульки від запорізької господині.
Також ми розповідали рецепт приготування традиційної англійської запіканки від Євгена Клопотенка.