Смакота з доступних інгредієнтів — рецепт оладків з молодої капусти від запорізької господині

Смакота з доступних інгредієнтів - рецепт оладків з молодої капусти від запорізької господині

Відмінна пісна страва з доступних інгредієнтів, на смак трохи нагадують ліниві пиріжки з капустою

Швидко, смачно і корисно — сьогодні пропонуємо приготувати оладки з молодої капусти за рецептом запорізької господині Марини Гармаш. Зараз — якраз сезон молодої капусти, тож якщо ви шукаєте щось просте. недороге та цікаве, це — саме те, що треба.

Читайте також: Легкий та ніжний — рецепт гречаного хліба в духовці від запорізької господині

Потрібно: 250 мл теплої води, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. сухих дріжджів, 1 ч. л. солі, 100 гр молодої капусти, 1, 5 ст. борошна пшеничного ( стакан 250 мл, без гірки).

Приготування:

1. Наріжте капусту.

2. У теплу воду додайте цукор та дріжджі. Перемішайте, залиште на 2-3 хвилини.

3. Додайте сіль, борошно, перемішайте.

4. Додайте капусту в тісто, ще раз перемішайте до однорідності. Тісто за консистенцією як густа сметана.

5. Накрийте кришкою, залиште на 25-30 хвилин, для підходу. Намагаючись не перемішувати, набирайте тісто ложкою змоченою у воді.

6. Готуйте на повільному вогні без кришки.

7. Перекладіть оладки на паперовий рушник. Такі оладки смачні як у холодному, так і в гарячому вигляді.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній хліб із цільнозернового борошна у духовці. 

Джерело

Новости Запорожья