Online трансляция

Запоріжців закликають долучитися до «написання» історії української кухні

28 октября 2020

В Україні запустили новий історично-культурний проект. Цього року почали працювати над створенням енциклопедії про українську кухню. І долучитися до її написання може кожен.

Ініціював створення видання Український центр культурних досліджень. Проект отримав назву «Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв». Це буде енциклопедія, яка повністю присвячена історії їжі, кулінарних виробів та традиціям українців, пов’язаних з гастросферою. І створюють це видання силами самих українців.

Як повідомляють на сайті Запорізької облдержадміністрації, Центр культурних досліджень запрошує кожного до створення цієї енциклопедії. Якщо у вас є інформація про традиції гостинності у різні часи на території нашої країни, або інформація про українську їжу – продукти, рецепти тощо – діліться нею з ініціаторами проекту. Інформацію приймають за адресою [email protected] до 31 грудня поточного року.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Автор: Телеканал TV5



Главный редактор программы "Новости"
Редакция "Утро с TV5"
TV5 Технический отдел TV5