Овочі в головній ролі — як приготувати запіканку з капустою та кабачками

Овочі в головній ролі - як приготувати запіканку з капустою та кабачками

Капуста та кабачки чудово поєднаються у страві

Сьогодні розповідаємо рецепт приготування запіканки з капустою та кабачками. Читайте рецепт нижче.

Читайте також: Малосольні цукіні від шеф-кухаря — рецепт смачної закуски

  • Рослинна олія 1 ч. ложка
  • Кабачки 2 штуки
  • Капуста білокачанна 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сіль на смак
  • Яйця 3 штуки
  • Сметана жирністю від 20% 100 г
  • Перець чорний мелений на смак
  • Часник 2 зубчики
  • Моцарела 250 г

Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть олією форму для запікання. Очистіть кабачки. Натріть їх і капусту на великій тертці, а цибуля — на дрібній. Змішайте ці інгредієнти.

Посипте підготовлені овочі сіллю та залиште на 10 хвилин. Відтисніть і злийте рідину, що виділилася. Збийте вилкою яйця зі сметаною. Додайте сіль, перець та подрібнений часник. Натріть сир і вмішайте 100 г у яєчну суміш.

З’єднайте заливку з кабачками, цибулею та капустою. Викладіть у форму та розрівняйте. Розподіліть по поверхні запіканки кружки кабачка, якщо відкладали, та залишки сиру. Випікайте близько 40 хвилин|мінути| до рум’яності.

Раніше ми розповідали про рецепт смачного сендвіча з «українською душею» від Євгена Клопотенка.

Джерело

Новости Запорожья