Капуста та кабачки чудово поєднаються у страві
Сьогодні розповідаємо рецепт приготування запіканки з капустою та кабачками. Читайте рецепт нижче.
Читайте також: Малосольні цукіні від шеф-кухаря — рецепт смачної закуски
- Рослинна олія 1 ч. ложка
- Кабачки 2 штуки
- Капуста білокачанна 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Сіль на смак
- Яйця 3 штуки
- Сметана жирністю від 20% 100 г
- Перець чорний мелений на смак
- Часник 2 зубчики
- Моцарела 250 г
Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть олією форму для запікання. Очистіть кабачки. Натріть їх і капусту на великій тертці, а цибуля — на дрібній. Змішайте ці інгредієнти.
Посипте підготовлені овочі сіллю та залиште на 10 хвилин. Відтисніть і злийте рідину, що виділилася. Збийте вилкою яйця зі сметаною. Додайте сіль, перець та подрібнений часник. Натріть сир і вмішайте 100 г у яєчну суміш.
З’єднайте заливку з кабачками, цибулею та капустою. Викладіть у форму та розрівняйте. Розподіліть по поверхні запіканки кружки кабачка, якщо відкладали, та залишки сиру. Випікайте близько 40 хвилин|мінути| до рум’яності.
Раніше ми розповідали про рецепт смачного сендвіча з «українською душею» від Євгена Клопотенка.