Online трансляція

Нові тренди і сталі традиції: як запоріжці готують на зиму консервацію

12 Вересня 2021

Посмакували влітку, тепер готуємо запаси на зиму. Сезон консервації продовжується.

Хочеш не хочеш, а організм потребує різноманіття в раціоні, і кілька банок необхідних вітамінів зайвими не будуть. І у сьогоденні на прилавках магазинів є чималий вибір вже готової консервованої продукції, багато людей сьогодні надають перевагу замороженим продуктам.

Але хоронити консервацію все ж зарано. Традиція домашніх заготівок живе навіть усупереч засиллю промислової, так званої, магазинної консервації.

Автор: Телеканал TV5



Головний редактор програми "Новини"
Редакція "Ранок з TV5"
TV5 Технічний відділ TV5