Online трансляція

Гастро-експерти визначають, що стане кулінарною візитівкою Запоріжжя

4 Березня 2021

Що ви знаєте про їжу та географію її розповсюдження? Відповіді на ці та інші гастрономічні питання давали на другому форумі HoReCa, який цими днями проходить у Запоріжжі.

Спікери — з Києва, Харкова, Одеси обговорювали формування гастрономічної культури, особливості та нові умови роботи. Учасники форуму  приділили увагу і загальній культурі споживання в Україні. Кажуть, що нині люди надають перевагу незвичним стравам, тож українське меню  не завжди повинно складатися з суто національних страв. Змінитися кухня має і у Запорізькій області. Почати планують зі створення гастробренду.

Ніжинські огірки, київський торт, полтавські галушки – багато українських міст вже мають свої кулінарні візитівки. А от для Запоріжжя, за словами спікерів, є одразу кілька варіантів страв.

Автор: Телеканал TV5



Головний редактор програми "Новини"
Редакція "Ранок з TV5"
TV5 Технічний відділ TV5