Отправить резюме
14:55
«Погода»15:00
«День. Новости на TV5»15:30
«Дикая жизнь»16:00
«Эксклюзив»16:50
«Погода»17:00
«День. Новости на TV5»18:40
«Погода»18:50
«День. Тема»19:00
«День. Итоги на TV5»19:40
Т/с «Доктор Блейк»21:30
«МедиаТайм»22:00
«День. Итоги на TV5»22:30
«Погода»22:40
«Хроника происшествий»23:10
Х/ф «В парке»4 Березня 2021
Що ви знаєте про їжу та географію її розповсюдження? Відповіді на ці та інші гастрономічні питання давали на другому форумі HoReCa, який цими днями проходить у Запоріжжі.
Спікери — з Києва, Харкова, Одеси обговорювали формування гастрономічної культури, особливості та нові умови роботи. Учасники форуму приділили увагу і загальній культурі споживання в Україні. Кажуть, що нині люди надають перевагу незвичним стравам, тож українське меню не завжди повинно складатися з суто національних страв. Змінитися кухня має і у Запорізькій області. Почати планують зі створення гастробренду.
Ніжинські огірки, київський торт, полтавські галушки – багато українських міст вже мають свої кулінарні візитівки. А от для Запоріжжя, за словами спікерів, є одразу кілька варіантів страв.
Також новини Запоріжжя
19 Квітня 2021
© ЗНТРК «ТВ-5», 2019-2020. Усі права захищені
Created byDL Agency