Online трансляція

5 квітня — Міжнародний день супу: чи так він корисний насправді

5 Квітня 2021

Шурпа, гаспачо, бограч, мінестроне і ще десятки, якщо не сотні, рецептів юшки є у різних світових кухнях. Цій страві навіть присвятили окрему дату. 5 квітня — Міжнародний день супу. Чи так він корисний насправді? Відповідь дієтолога, і ексклюзивний рецепт супу від запорізького шеф-кухаря — дивіться далі.

Не знаєте що приготувати на обід? Борщу наїлись, а суп із галушками чи солянка вже набридли? У Міжнародний день супу пропонуємо вам оригінальний рецепт юшки від шеф-кухаря.

Та якщо із культурою пиття у вас все добре, то їсти перші страви щодня, як про те з дитинства запевняли батьки, не обов’язково. Це радше сімейна звичка, аніж необхідність, стверджує дієтолог. Радить відмовитись від різних макаронних супів. Не класти в бульйон варені картоплю й овочі, готувати їх або на пару, або їсти свіжими. Урізноманітнюйте свій раціон і запам’ятовуйте нові рецепти.

Автор: Телеканал TV5



Головний редактор програми "Новини"
Редакція "Ранок з TV5"
TV5 Технічний відділ TV5