Як приготувати рулет з кабачків з начинкою з сиру та овочів — з наповненням можна експериментувати
Кабачковий рулет — чудова літня страва, яка має безліч варіантів. Одним із них поділилась дієтолог Ольга Ярмошевич з Дніпра на своїй сторінці у фейсбуці.
Читайте також: Сезон кабачків — як приготувати ніжну запіканку
Що потрібно
— 300 г кабачків
— 2 яйця
— 2 ст. л цілозернового борошна з гіркою
— 1 ст. л сметани
— сіль, перець на смак
Для начинки:
— 100 г сир моцарела
— 50 г крем-сиру або сметани
— 2 зубчики часнику
— 1/2 червого болгарського перцю
— 1 помідор
— сіль, перець та зелень на смак.
Як готувати
Кабачки натираємо на крупній терці, солимо і відставляємо хвилин на 10, щоб вони пустили сік.
Змішуємо яйця, сметану, сіль і перець, збиваємо до однорідної маси.
Віджимаємо кабачки. Додаємо яєчну суміш, перемішуємо. Додаємо борошно, перемішуємо.
Форму застилаємо пергаментом, змащуємо олією і рівномірно розподіляємо масу. Запікаємо до готовності, виймаємо і перекладаємо на поверхню для охолодження.
Для начинки натираємо сир моцарела на дрібній терці, додаємо крем-сир, подрібнений часник (можна теж натерти на терці), сіль, перець і нарізану зелень. Перемішуємо.
Змащуємо поверхню майбутнього рулету і зверху викладаємо нарізані помідори і перець. Згортаємо в рулет, загортаємо у харчову плівку та залишаємо у холодильнику на одну-дві години.
Як готувати — дивимось відео.
Читайте також: Приїздять скуштувати з усього міста — запорізька гуцулка поділилася рецептом справжнього куліша у популярному телепроєкті (відео)
З начинкою можна експериментувати на свій смак. Наприклад, це може були крем-сир з часником плюс нарізані помідори і смажені гриби, або крем-сир і червона риба.
Раніше ми публікували рецепт простого у приготуванні та дуже смачного омлетного рулету за рецептом кухарів із села Запорізької області.