Ця страва ідеально поєднує свіжість, легкість і приємну кислинку
Сьогодні розповідаємо як приготувати салат з авокадо, ананасом та руколою. Рецептом поділився український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Читайте також: Риба, яку з’їдять навіть діти – як приготувати волован з горбушею за рецептом шеф-кухарки
Цибулю наріжте тонкою соломкою, залийте окропом і залиште на 4 хвилини, щоб прибрати гіркоту. Після цього злийте воду, додайте сік половини лимона, ретельно перемішайте та залиште маринуватися.
Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку й наріжте м’якоть невеликими кубиками.
У великій салатниці розподіліть свіжі листя салату та руколи. Додайте до них підготовлене авокадо та шматочки соковитого ананаса.
Для заправки в окремій мисці змішайте 2 столові ложки оливкової олії з 1 столовою ложкою лимонного соку. Збийте до однорідної консистенції. Полийте цією заправкою салат. Якщо хочете додати пікантності, прикрасьте страву кількома тонкими кільцями перцю чилі.
Раніше ми розповідали рецепт та як приготувати смачну качку з яблуками.