Ідеальний перекус для кожного – як приготувати смачний лаваш

Ідеальний перекус для кожного – як приготувати смачний лаваш

Швидкий рецепт смачного перекусу

Найпростіше, що можна приготувати вдома, коли захотілось перекусити, — це закуски з лаваша з різними начинками. Шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував приготувати доволі вишукану, але водночас легку страву. Це смачний лаваш з червоною рибою та крем-сиром. Готується за лічені хвилини, а смакує бездоганно.

Читайте також: Готуємо смачну шаурму за незвичайним рецептом — тісто без боршна і масла

Яку рибу обрати

Тут все залежить від вашого смаку та бюджету. Класичний варіант — лосось або форель слабосолена. Ця риба має ніжний смак і приємну текстуру, що класно поєднується з крем-сиром та овочами. Горбуша слабосолена – бюджетна альтернатива, трохи сухіша, але теж смачна. Якщо любите щось нестандартне, зробіть лаваш зі скумбрією гарячого копчення або додайте до страви консервований тунець у власному соку – підійде, якщо змішати з йогуртом чи гірчицею. Якщо хочеться веган-варіант, можна використати морську капусту або копчену моркву (її маринують зі спеціями, щоб нагадувала лосось).

Інгредієнти:

  • 3 круглих лаваші
  • 90-120 г крем-сиру
  • 6 листочків салату
  • 1 середній томат
  • 150 г лосося

Спосіб приготування:

Намастіть на 3 круглих лаваші по 30-40 г крем-сиру. Далі викладіть на одну сторону кожного лаваша по 2 листочки свіжого салату.

На салат викладіть по 50 г лосося. Поріжте кільцями 1 середній томат. Викладіть овоч на рибу рівномірно. Якщо реклама заважає вам готувати, відключіть її, придбавши підписку.

Заверніть кожен лаваш навпіл, а потім ще раз навпіл. Подавайте негайно. Нехай смакує!

Раніше ми писали,  як приготувати заварну паску на манній крупі. Цікавий рецепт святкової випічки від досвідченої господині.

Джерело

Новости Запорожья