Як здивувати всіх звичайним тостом — креативний і романтичний варіанти подачі

Як здивувати всіх звичайним тостом - креативний і романтичний варіанти подачі

Креативний апгрейд звичайного сендвіча — робимо сирний тост «Кишеньки» та тост «Закохані серця»

Урізноманітнити сніданок та перетворити звичайний сендвіч на оригінальну страву пропонує український ресторатор, експерт з хлібопечення Ігор Лаврешин. Рецептом сирного тосту «Кишеньки» він поділився на своїй сторінці в інстаграмі.

Читайте також:  Осінній десерт — як приготувати сирно-гарбузову запіканку (відео)

«Ось апгрейд на 200 відсотків. Ловіть мега-креативний спосіб, як здивувати всіх звичайним тостом.

Це вийде у кожного, гарантую. Діти будуть у захваті, та й дорослі теж. Хрусткий хліб і ці чарівні “кишеньки” з гарячим, тягучим сиром», — вважає він.

Також після рецепту «Кишеньок» читайте романтичний варіант подачи тоста від Ігоря Лаврешина, він ще простіше.

Що потрібно для сирного тоста «Кишеньки»

— Тостовий хліб (краще брати товсті скибки) – 2 шт.

— Сир для сендвічів (пластини) – 1-2 шт.

— Вершкове масло – 10 г (для змащування, за бажанням)

— Маленька формочка для печива (ромб, квадрат або коло).

Як готувати «Кишеньки»

Беремо хліб, сир і формочку для печива і робимо тост.

1. “Віконця”. Візьміть одну скибку хліба. За допомогою маленької формочки виріжте в ній отвори (“віконця”), як на відео.

2. Збірка. На другу, цілу скибку хліба, покладіть пластину (або дві) сиру.

3. Накрийте зверху скибкою хліба з “віконцями”.

4. Запікання. Тут є два варіанти.

— В духовці/аерогрилі: Розігрійте до 180°C і запікайте 5-7 хвилин.

— На сковороді: Змастіть зовнішні сторони хліба маслом. Смажте на середньому вогні під кришкою по 2-3 хвилини з кожного боку.

5. Готово! Ваша мета – золотиста скоринка на хлібі і сир, що розплавився та ефектно “надувся” у “кишеньках”. Подавайте негайно!

Тост «Закохані серця»

Ще одна ідея для оформлення тосту, солодка.

Потрібно:

— Свіжий хліб для тостів – 2 скибочки

— Густий джем або варення (полуничне, малинове) – 2-3 ч. л.

Візьміть скибочку хліба. За допомогою чайної ложки обережно продавіть у м’якуші хліба заглиблення у формі сердець. Підсушіть хліб у тостері або на сухій пательні до легкої золотистої скоринки. Акуратно заповніть “сердечка” вашим улюбленим джемом. Смачного!

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ІГОР ЛАВРЕШИН | АВТОРСЬКА ВИПІЧКА (@lavreshin)

Ми писали, що  фудблогер із Одеси розповів, як приготувати справжній форшмак — рецепт .

Джерело

Новости Запорожья