Готуємо смачні домашні нагетси за рецептом Ектора Хіменос-Браво
Простим рецептом найсмачніших домашніх нагетсів поділився на своїй сторінці Ектор Хіменос-Браво.
Читайте також: Як приготувати смачні медово-імбирні курячі стегна за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
«Чому найсмачніших? Бо готувати їх потрібно на мінеральній газованій воді» , — каже відомий шеф-кухар.
Що потрібно
• Куряче філе — 2 шт;
• Яйця — 2 шт;
• Вода газована — 300 мл;
• Борошно — 150 г + 100 г;
• Перець гострий чорний — 1 ч.л;
• Сіль — 1 ч.л;
• Перець чорний гострий — ½ ч.л;
• Крохмаль кукурудзяний — 30 г;
• Перець гострий червоний — ½ ч.л;
• Олія для фритюру — 0,7 л.
Як готувати
150 г борошна, сіль, чорний та червоний перець, яйця та мінералку змішати до однорідності.
100 г борошна, крохмаль та перець змішати в окремій посудині.
Філе нарізати на невеликі шматки, занурити в яєчну масу, а після цього в сухе борошно.
Смажити у фритюрі до золотистої скоринки.
Читайте також: Стріт-фуд вдома: рибні нагетси за рецептом Володимира Ярославського – як приготувати
Ектор Хіменос-Браво стверджує, що це дуже смачно.
Ми писали, як приготувати курячі нагетси в духовці за рецептом відомої кулінарної блогерки.