Готуємо картопляну піцу за рецептом Ектора Хіменоса-Браво
Картопля — це не лише звичний гарнір, а й неймовірно універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч оригінальних страв. Так вважає відомий шеф-кухар Ектор Хіменос-Браво, який поділився на своїй сторінці в інстаграмі рецептом картопляної піци. В якості основи використовується не традиційне тісто, а варена картопля.
Читайте також: Краще ніж в Італії — як приготувати вдома смачну піцу з сиром та грушею
Що потрібно
— Оливкова олія — 2 ст. л;
— Картопля варена в мундирах — 500 г;
— Кетчуп — 3 ст. л;
— Майонез — 2 ст. л;
— Сіль, перець — за смаком;
— Бекон — 150 г;
— Помідори чері — 200 г;
— Шпинат — 100 г;
— Сир твердий — 150 г.
Як готувати
Розігрійте духовку до 200°C.
Форму змастіть олією.
Картоплю викладіть у форму та роздавите склянкою до рівномірного шару.
Змішайте кетчуп і майонез, змастіть картоплю соусом, посоліть і поперчіть.
Читайте також: Пікантна піца за рецептом від українського шеф-кухаря
Викладіть нарізаний бекон, половинки помідорів та шпинат. Зверху щедро посипте натертим сиром.
Запікайте в духовці приблизно 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
Ми писали, як приготувати сицилійські рисові кульки з м’ясом за рецептом Євгена Клопотенка.