Як приготувати піцу без тіста — шеф-кухар Ектор-Хіменос Браво запропонував оригінальний рецепт

Як приготувати піцу без тіста - шеф-кухар Ектор-Хіменос Браво запропонував оригінальний рецепт

Готуємо картопляну піцу за рецептом Ектора Хіменоса-Браво

Картопля — це не лише звичний гарнір, а й неймовірно універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч оригінальних страв. Так вважає відомий шеф-кухар Ектор Хіменос-Браво, який поділився на своїй сторінці в інстаграмі рецептом картопляної піци. В якості основи використовується не традиційне тісто, а варена картопля.

Читайте також: Краще ніж в Італії — як приготувати вдома смачну піцу з сиром та грушею

Що потрібно

— Оливкова олія — 2 ст. л;

— Картопля варена в мундирах — 500 г;

— Кетчуп — 3 ст. л;

— Майонез — 2 ст. л;

— Сіль, перець — за смаком;

— Бекон — 150 г;

— Помідори чері — 200 г;

— Шпинат — 100 г;

— Сир твердий — 150 г.

Як готувати

Розігрійте духовку до 200°C.

Форму змастіть олією.

Картоплю викладіть у форму та роздавите склянкою до рівномірного шару.

Змішайте кетчуп і майонез, змастіть картоплю соусом, посоліть і поперчіть.

Читайте також: Пікантна піца за рецептом від українського шеф-кухаря

Викладіть нарізаний бекон, половинки помідорів та шпинат. Зверху щедро посипте натертим сиром.

Запікайте в духовці приблизно 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

Ми писали,  як приготувати сицилійські рисові кульки з м’ясом за рецептом Євгена Клопотенка.

Джерело

Новости Запорожья