«Я ревіла понад півроку»: історія переселенки з міста Пологи, яка виграла грант і відновила власну кондитерську справу

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

"Я ревіла понад півроку": історія переселенки з міста Пологи, яка виграла грант і відновила власну кондитерську справу

Наталія Ярошенко, підприємця з міста Пологи. Фото: Суспільне Запоріжжя

Втрата власної справи та переїзд до Запоріжжя жінці далися важко:

"Я ревіла понад півроку. Я так ревіла, що думала більше вже нічого бачить не буду", — згадує Наталія.

Повернутися до роботи в Запоріжжі Наталії Ярошенко допомогли грантові кошти, які вони виграла. За них і придбала нове обладнання.

"Я ревіла понад півроку": історія переселенки з міста Пологи, яка виграла грант і відновила власну кондитерську справу

Солодощі воготовленні Наталією Ярошенко. Фото: Суспільне Запоріжжя

Нині жінка виготовляє пастилу, цукати з фруктів та овочів, цукерки з фініків та фруктові чіпси.

"Я ревіла понад півроку": історія переселенки з міста Пологи, яка виграла грант і відновила власну кондитерську справу

Солодощі воготовленні Наталією Ярошенко. Фото: Суспільне Запоріжжя

Для солодощів використовує лише натуральні фрукти та овочі:

"В онуки алергія — то можна, то не можна. Виявляється, як висушили — все можна. І так воно пішло й пішло. А яблука коли сипляться мішками збираємо, кролям даємо, людям роздаємо. Треба ж з ними щось робить".

"Я ревіла понад півроку": історія переселенки з міста Пологи, яка виграла грант і відновила власну кондитерську справу

Солодощі воготовленні Наталією Ярошенко. Фото: Суспільне Запоріжжя

Гроші від продажу солодощів Наталя спрямовує на допомогу захисникам: готує голубці та сухі страви:

"Я іду одразу в магазин і закуповую м’ясо. Потім все загружаю та починаю готувати голубці. Вже місяці зо три роблю сухі борщі, бульйони, гречану кашу з грибами. Хлопчикам нашим поїде, нашим соколикам".

Новости Запорожья