Готуємо швидкий хліб на мінеральній воді
Своїм рецептом швидкого приготування домашнього хліба поділився в інстаграмі відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.
Читайте також: Як приготувати вдома тісто для лазаньї та пасти — рецепт з відео
Що потрібно
— Борошно — 500 г;
— Дріжджі живі — 30 г;
— Цукор — 1 ч.л;
— Сіль — 1 ч.л;
— Вода (Ектор Хіменес Браво використав у даному рецепті природну мінарельну воду «Бон Буассон») — 350 мл.
Як готувати
В миску насипати борошно, додати цукор, сіль та дріжджі.
Залити теплою водою (близько 35°).
Замішати липке тісто. Залишити для підйому в теплому місці на 30-40 хвилин.
Після цього, формуємо хлібину та ставимо її в форму.
Читайте також: Легкий та ніжний — рецепт гречаного хліба в духовці від запорізької господині
Ставимо в духовку на 220° на 10 хвилин, а потім знижуємо температуру до 170° і випікаємо до готовності.
Ми писали як зберегти вдома борошно та крупи — прості поради.