Готуємо швидкий домашній хліб за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Готуємо швидкий домашній хліб за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Готуємо швидкий хліб на мінеральній воді

Своїм рецептом швидкого приготування домашнього хліба поділився в інстаграмі відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.

Читайте також: Як приготувати вдома тісто для лазаньї та пасти — рецепт з відео

Що потрібно

— Борошно — 500 г;

— Дріжджі живі — 30 г;

— Цукор — 1 ч.л;

— Сіль — 1 ч.л;

— Вода (Ектор Хіменес Браво використав у даному рецепті природну мінарельну воду «Бон Буассон») — 350 мл.

Як готувати

В миску насипати борошно, додати цукор, сіль та дріжджі.

Залити теплою водою (близько 35°).

Замішати липке тісто. Залишити для підйому в теплому місці на 30-40 хвилин.

Після цього, формуємо хлібину та ставимо її в форму.

Читайте також: Легкий та ніжний — рецепт гречаного хліба в духовці від запорізької господині

Ставимо в духовку на 220° на 10 хвилин, а потім знижуємо температуру до 170° і випікаємо до готовності.

Ми писали як зберегти вдома борошно та крупи — прості поради.

Джерело

Новости Запорожья