Готуємо апетитні картопляні міні-піци з сосисками та сиром
У світі кулінарії існують страви, які вражають своєю простотою та смаком. Картопляні міні-піци – саме такі. Швидкі у приготуванні, ситні та апетитні, вони стануть чудовим варіантом для обіду, вечері або перекусу.
Розповімо, як приготувати цю страву за рецептом від фудблогера Петра Даниша.
Читайте також: Готуємо українські вергуни на горілці — чим її можна замінити
Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: картопля, сосиски, твердий сир, олія, кетчуп та майонез для соусу, сіль, перець та спеції за вашим смаком.
Як готувати
- Перш за все, добре промиємо картоплю та відваримо її до напівготовності.
- Далі, викладемо картоплю на деко, застелене пергаментом.
- Кожну картоплину потрібно роздушити та змастити олією зі спеціями.
- Ставимо деко в духовку, розігріту до 180°C, та запікаємо протягом 15 хвилин, поки картопля не підрум’яниться.
- Поки картопля запікається, наріжемо сосиски кружальцями, а твердий сир натремо на крупній тертці.
- Дістаємо картоплю з духовки, посипаємо її тертим сиром та викладаємо зверху нарізані сосиски.
- Повертаємо деко назад до духовки ще на 10-20 хвилин, поки сир повністю не розплавиться та злегка підрум’яниться.
Наша апетитна картопляна міні-піца готова! Залишилося лише трохи охолодити її та можна подавати до столу.
Смачного!
Раніше ми писали, що Ніякого борошна – як приготувати тонкі млинці на крохмалі