Готуємо курячі котлети з пармезаном за рецептом відомого ресторатора — секрети, про які ви, можливо, не знали

Готуємо курячі котлети з пармезаном за рецептом відомого ресторатора - секрети, про які ви, можливо, не знали

Готуємо курячі котлетки, як в популярній мережі кафе 

Рецептом смачних курячих котлет поділився на своїй сторінці у фейсбуці відомий український ресторатор з Одеси Савва Лібкін. Такі готують у мережі кафе «Компот».

Читайте також: Смачно та корисно: котлетки з цвітної капусти і пармезану

На 500 грамів курячого філе з фермерської курки треба 4 курячі жовтки, 50 грамів тертого пармезану, 50 грамів вершкового масла, 50 грамів м’якішу білого черствого багету, та 100 мілілітрів молока.

Фермерське куряче філе охолоджуємо до +2 градусів та нарізаємо кубиками. Викласти в посудину, додати вершкове масло, пармезан, та попередньо замочену та відтиснуту від молока булочку, посолити та поперчити.

Один раз пропустити через м’ясорубку.

Якщо ви хочете досягти дійсно неперевершеного результату, м’ясорубку варто попередньо підморозити у холодильнику.

Фарш швидко перемішуємо, виробляємо котлети та паніруємо крихтами білого хліба. Савва Лібкін не рекомендує використовувати панірувальні сухарі.

Котлети смажимо на вершковому маслі по півтори хвилини з кожного боку та доводимо до готовності приблизно ще півтори хвилини в духовці за температури 200 градусів.

Читайте також: Простий рецепт приготування котлет від запорізької господині

Подаємо одразу. Смачного!

Ми писали як приготувати смачну та корисну квашену капусту — простий перевірений рецепт.

Джерело

Новости Запорожья