Гарна ідея, коли немає світла — як приготувати рибний паштет
Якщо у вас немає часу на довгі приготування, а хочеться зробити якусь смачну закуску, то цей рецепт, то, що ви так довго шукали. Лише 10 хвилин і ідеально збалансований за смаком рибний паштет буде у вас на столі.Так вважає відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, який поділився рецептом паштету на своєму сайті klopotenko.com.
Читайте також: Здивуйте гостей — простий у приготуванні та дуже смачний омлетний рулет за рецептом кухарів із села Запорізької області
До того ж, цей рецепт не потребує готування на плиті, тож ним можна скористуватись навіть коли немає електрики і газу.
Єдине, що важливо в цьому рецепті – взяти якісні консерви.
Що потрібно
150 г сардин консервованих
150 г вершкового масла
1 ст. л. соку лимона
цедра половини лимона
25 г петрушки
сіль до смаку
Як готувати
Відкрийте банку з сардинами, витягніть рибу з масла і викладіть на паперовий рушник, щоб масло вбралося.
Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури, листя петрушки дрібно порубайте.У невеликій мисці змішайте вершкове масло, сардини, зелень, цедру лимона і сік лимона. Вимісить виделкою до отримання однорідної маси.
Можете використовувати блендер, якщо хочете, щоб паштет вийшов більш однорідним.
Читайте також: Що приготувати в Різдвяний піст — три цікавих рецепти
Додайте сіль за смаком.
Подавайте з грінками з житнього хліба.
Ми писали ще один рецепт страви, для приготування якої не потрібна електрика або газ — лаваш з тунцем від Євгена Клопотенка.