Домашній тархун — як приготувати освіжаючий напій без хімії

Домашній тархун  - як приготувати освіжаючий напій без хімії

Домашній тархун — це мікс літнього настрою, пряного аромату і користі

Свіжий, ароматний і яскраво-зелений — домашній тархун не лише освіжає, а й має низку корисних властивостей. Естрагон (саме з нього готують цей напій) покращує травлення, знижує стрес і має легку тонізувальну дію. На відміну від магазинного варіанту, домашній тархун — без барвників і консервантів, лише натуральні інгредієнти та справжній смак літа.

Читайте також: Освіжає у спеку — рецепт яблучно-кавового квасу від запорізької господині

Тож, сьогодні пропонуємо приготувати домашній тархун за рецептом господині Лариси Оводенко, яка поділилася ним у кулінарній спільноті на фейсбуці.

Знадобиться всього три інгредієнти.

Беремо 1/4 лимона (попередньо замороженого), гілочку трави тархун, 2 ст. ложки меду або цукру.

Блендеруємо з невеликою кількістю води. Додаємо решту води.

За 5 хв. 1.5 л смачного напою готово.

«Я напій не проціджую, але за бажанням можна процідити як трохи настоїться.Смачного», — написала про цей рецепт господиня.

Раніше ми розповідали, як приготувати квас із розчинною кавою, чаєм каркаде та бузиною.

Джерело

Новости Запорожья