Рулька, запечена в духовці, стане справжньою окрасою святкового столу
На Великдень багато хто збирається за святковим столом разом з рідними. Тож пропонуємо приготувати страву, яка точно сподобається всім. Її рецептом поділилася запорізька господиня Марина Гармаш.
«Завжди використовую невеликі частини з тонким прошарком сала, вагою близько 1 кг. На гарнір відмінно підійдуть свіжі овочі і печена картопля», — написала про цю страву Марина Гармаш.
Читайте також: Смажені китайські пиріжки з м’ясом — як приготувати
Знадобиться
— свиняча рулька,
— 2 — 3 зубчики часнику,
— 1 ст. л. томатної пасти,
— сіль за смаком, щіпка цукру,
— 2 лаврові листки,
— 1 ст. л. приправи до м’яса
— 2 ст. л. рослинноі оліі,
— 1 ч. л. гірчиці
Приготування
1. Рульку ретельно промийте, зробіть невеликі насічки по шкірі за допомогою ножа.
2. Змішайте подрібнений часник з гірчицею, олією і спеціями, додайте сіль та цукор.
3. Натріть рульку з усіх боків, залиште маринуватися на ніч.
4. Запікайте в рукаві при температурі 160 — 170 градусів 2 — 2, 5 години.
5. Потім вимкніть духовку, залиште рульку в ній ще на 30 — 40 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати незвичайний салат з картоплею та редисом.