Такий салат готується дуже просто та швидко
Пропонуємо приготувати простий салат з баклажанів, який буде доречним і до свята, і до вечері в родинному колі. Його рецептом поділилася господиня Світлана Мурська у кулінарній спільності на фейсбуці.
Читайте також: Перевірений роками — рецепт салатів з зелених помідорів від досвідченої господині
1. Два баклажани (зняти шкірку, нарізати кубиками або соломкою, посолити, залишити на 15 — 20 хв.промити і висушити ).
2. Додати паприку і 1 стол.ложку крохмалю, вимішати. Підсмажити на олії до готовності.
3. 2 — 3 болгарських перці нарізати соломкою і підсмажити на олії, щоб зм’як.
4. 2 — 3 варені яйця
Помідори нарізати кубиками.
Викладаємо салат шарами:
— баклажани
— болг.перець
— сітка з майонезу з вичавленим часником
— петрушка зелень
— помідори
— сітка з майонезу
— сіль, перець
— яйця ( часточками )
— петрушка зелень
— сітка з майонезу
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні квашені баклажани з різними начинками за простим рецептом від господині із Запорізької області.